dissabte, 7 de març del 2009

El Bloc de Catarroja davant la crisi econòmica

És més que evident que estem immersos en una greu crisi econòmica que afecta a la societat capitalista en general . No menys cert és que dins dels països afectats, l'Estat espanyol és el que està patimt més els efectes, principalment per basar la nostra economia productiva en la construcció i el turisme de sol i platja. Unes apostes que ens han destruït el territori i que com diria el meu iaio: Es pa per a hui i fam per a demà.
Ni el PP ni el PSOE han sabut reconduir la nostra economia, especialment la xicoteta i mitjana empresa cap al desenvolupament de les neves tecnologies i la innovació. El ben cert és que la realitat que tenim és ben diferent de la que tenen altres països europeus que, tenint una quarta part de les hores de llum que nosaltres, han estat capaços d'aprofitar-se de les energies alternatives i renovables que ens dona la natura, és el cas dels paísos nòrdics, per exemple.
A Catarroja, la política basada en el malbaratament dels diners públics del PP i UV, on es prioritzen les festes i els càrrecs de confiança. Cal recordar que el Sr. Chirivella disposa d'una regidora amb dedicació exclusiva, una secertària, un periodista, un assessor encarregat del protocol. Mentre que UV té una assessora i a una persona contractada, l'exsecretari de l'exalcaldessa. Els partits de l'oposició res de res, cobrem per assistencia a plens i una indemnització per grup polític que varia segons el nombre de regidors.
El PP de manera demagògica i amb la intenció de no voler crear una borsa de diners d'un milió d'euros per a les famílies més necessitades del municipi, es trau de la butxaca una esmena a la totalitat que consisteix en què els grups polítics del PP i PSOE aportaran a l'any 2.000 € i el Bloc, EU i UV, 600€, una quantitat proporcional al diners que cobra cada grup municipal. El PP i UV amb esta esmena a la totalitat rebutjaven l'esmena del PSOE i ens impossibilitava a la resta de partits a votar a fovar de les dues propostes. Damunt encara volen ser els bons de la pel·lícula...
Per cert el Bloc decidirà que farà amb els diners que aporta a la societat, ningú ens ha de dir a quina associació hem de fer la nostra aportació.
veure enllaços als mitjans de comunicació amb la notícia
Salut i democràcia