divendres, 22 de maig del 2009

Comença la campanya electoral...

El Bloc de Catarroja ha començat la campanya electoral de les europees. El pròxim 7 de juny, el Bloc aspira a consolidar-se com la tercera força política de Catarroja i del País Valencià. De fet, les enquestes confirmen que Coalició per Europa serà la tercera força política més votada a l'estat espanyol, després del PSOE i PP, dos partits que representen una visió espanyolista del País Valencià.

Enric Nomdedéu representarà el valencianisme polític al Parlament Europeu en una coalició on el Bloc gaudirà de màxima independència per a defensar els interessos valencians a Brusel·les, l'autèntic espai valencià de progrés. Una aposta pels nostres eixos ferroviaris, per la nostra agricultura, per un urbanisme sostenible, una industria capdavantera.


Us adjuntem el video de la campanya electoral:


http://www.youtube.com/watch?v=AgWEX5rTVFA



Salut

1 comentari:

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090531/politica/candidatos-valencianos-debaten-sobre-20090531.html

Ens tenen por de que es vega que gran candidat es Nomdedeu.

Cita:
El espacio Redacción de noche, a las 21.30 horas, será el escenario donde, por primera vez, confronten sus programas electorales el número 6 en la lista del PP, José Manuel García Margallo; el candidato número 12 del PSOE, Andrés Perelló; la número 4 de IU, Esther López Barceló, y la número 7 en la candidatura de UPyD, Ana Falomir.



Jo ja he comentat, entreu a deixar el vostre cometari que es vega que en som molts el sque volem un debat amb nomdedeu.

Millor enviar emails a este senyor:

JUAN CANDELA
Director de LPTV

jcandela@lpteva.com