dilluns, 4 de maig del 2009

Posicionament del Bloc davant la construcció del pàrquing a la Plaça del Mercat


El Bloc de Catarroja davant la recent aprovació de la construcció d'un pàrquing públic a la Plaça del Mercat vol manifestar el següent:

A) Considerem que l'estacionament a la ciutat de Catarroja és un problema que cal solucionar de manera urgent.

B) Considerem decepcionant que el govern del PP-UV no haja volgut consultar el parer de la resta de partits polítics i haja proposat el pàrquing del mercat de manera unilateral. El Bloc ha proposat les reformes de la Plaça del port, del Xarco i el parc de les Moreres, com a prioritàries.


C) El Bloc ha escoltat als veïns de la zona, així com a l'associació de vendedors del Mercat. Majoritàriament podem dir que hi ha un suport al projecte encara que els vendedors estan preocupats pel fet que el mercat exterior s'haurà de desplaçar durant el temps en què duren les obres.


D) Ens alegrem que finalment l'equip de govern haja reculat en la construcció d'un pàrquing privat a la plaça del fumeral. Pensem que hi ha altres zones a Catarroja millors, l'alcalde de Catarroja ha escoltat, finalment, els veïns de la zona que han apostat per conservar la zona verda. El Bloc ha proposat altres llocs per a millorar l'aparcament de la zona sense reduir zones verdes.


E) Hem exigit un ús públic i totalment transparent del pàrquing. Els veïns de la zona del mercat i barraques han de tindre prioritats per a comprar i llogar les places que l'ajuntament decidisca traure a la venda o per a lloguer.