dimarts, 23 de juny del 2009

L'auditori i el seu entorn... una més del PP


Els ciutadans de Catarroja es preguntaran, ¿ Què està fent l'ajuntament amb els diners del Plan Zapatero davant de l'auditori? Per què s'han carregat els pins? On els han dut? En què consisteix la nova desfeta del passeig?
Doncs, el Bloc ha fet els seus deures i ha vist tota la documentació que l'Ajuntament de Catarroja va enviar a la delegació del govern per a la seua aprovació.
Després d'això, podem dir el següent; l'avinguda de la Diputació és fruit de la desfeta de dos governs, el d'Antoni Cubillos, PSOE i després API, i el de Francisco Chirivella, PP. Entre ells dos (mà a mà) van dissenyar, no sols una avinguda estreta i sense massa sentit comú, sinó que, a més a més, han projectat un teatre-audiori conservatori que ens ha costat un renyó de la cara i damunt, ara, després d'estar quasi acabat, ens hem adonat que no té aparcament públic i que resulta impossible descarregar els materials per als espectacles sense parar el trànsit. Què passarà si algun dia s'omplin les 800 places que té el teatre? On deixarà la gent els cotxes? És aquesta una obra pensada per al futur?

Com a Catarroja tenim molts diners i no hi ha forats que tapar, doncs, utilitzem els diners del govern per fer el que en castellà diríem Chapuzas, una paraula que posa ben a les clares la política del PP de Catarroja. Algú algun dia hauria de donar explicacions...
Com diem els valencians; Salut i força al canut (sobretot quan tenim uns magnífics gestors).

1 comentari:

Toni En Blanc ha dit...

Uff, la veritat és que és prou incomprensible l'obra que s'està fent a eixa avinguda, ja veurem com queda i si realmnet sí que tenia sentit, i d'altra banda, realment si que és un problema això del aparcament quan òbriguen el teatre-auditori. Supose que es confiarà en que la gent vaja a peu...

Salut!