dijous, 18 de juny del 2009

El Bloc de Catarroja torna a exigir la suspensió i retirada del PAI Nou Mil·lenni

El Bloc de Catarroja ha exigit, de nou, en este darrer plenari, la retirada del PAI Nou Mil·lenni, així com de la revisió del PGOU, defensat pel PP i UV. Segons Monzó, la doble paralització cautelar del PAI pels jutges, evidencien que hi ha irregularitats, el Bloc ha advertit que si realment és així, exigirem responsabilitats polítiques.


En un ple, molt més tranquil que en altres ocasions, tota l'oposició (a excepció del Grup de No Adscrits, és a dir Harbi Odeth, exPSOE) li ha exigit a l'equip de govern sensatesa i trellat davant la barbàrie urbanística. El Bloc, a més a més, ha donat suport a la moció d'EU que demanava el compliment de l'informe Auken, informe que va ser aprovat al Parlament Europeu amb el suport de la Coalicó de la qual forma part el Bloc.
Sobre el tancament de la central nuclear de Garoña, a Burgos, el Bloc i EU foren les úniques forces polítiques que es mostraren a favor, mentre que el PSOE es va abstindre.
El Bloc, a més a més, ha exigit al PP de Catarroja que invertisca més diners en energia renovable i al PSOE que complisca amb el seu programa electoral...
PP i PSOE es varen cumpabilitzar mútuament de la situacó en què es troba el País Valencià. El Bloc va recordar que un per l'altre... Ni amb el PP vàrem tindre infraestructures ni AVE ni ara amb el PSOE tenim AVE, ni finançament... Els partits centralistes ens estan abocant a una situació lamentable i tercermundista.
Salut