diumenge, 5 de juliol del 2009

Regidories de barri, èxit o propaganda?


Com sabeu, el BLOC de Catarroja continua treballant pel nostre poble i intentant fer una oposició de trellat i sentit comú. Està clar que alguna vegada ens hem equivocat però no ens hem dedicat a criticar per criticar i quan diem alguna cosa és perquè tenim papers o documentació que ens ho demostra.


En els darrers dies el Bloc de Catarroja ha rebut una contestació de l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, una mica estranya i contradictòria. Ens diu que les regidories de barri estan tenint un gran èxit i una molt bona acceptació veïnal però quan nosaltres exigim dades de problemes solucionats o de nombre de queixes presentades, en paper, és clar, l'alcalde ens admet que no s'ha fet cap balanç, de moment, però que quan el tinguen, ens el passaran...
Quina cara més dura! Com s'atreveixen a fer un balanç positivíssim i a vendre fum i més fum si no hi ha dades?


El mateix vam fer amb Catarroda que per no admetre que ha estat una iniciativa que ha fracassat, s'han dedicat a passar-mos dades de prèctecs enlloc d'aquelles que són vertaderament reveladores; el nombre d'ususaris (al voltanst d'uns 50, en una ciutat que supera els 27.000 habitants).
Salut