dimecres, 1 de juliol del 2009

Resum ple ordinari mes de juny


El ple ordinari del mes de juny va aprovar la constitució de l'empresa pública municipal amb el vot de tots els partits polítics, a excepció de PSOE que es va abstindre. Una vegada constituïda l'empresa es va convocar Junta General que va estar formada per tots els regidors i regidores de la corporació. Tot seguit, l'equip de govern proposà un consell d'administració format per 10 membres, 6 del PP, 1 del PSOE, 1 d'EU, 1 del BLOC i 1 d'UV. El Bloc va manifestar que agraïem la inclusió del nostre grup en el Consell d'administració però que enteníem que el repartiment hauria de ser més representatiu.


El ben cert és que el PP té la majoria absoluta en el Consell d'administració però no ha blindat el contracte de la persona de confiança que entra, el gerent de l'empresa, que tindrà un contracte fins que s'acabe la legislatura. Cap partit de l'oposició votà a favor del repartiment de consellers, el PSOE i BLOC es va abstindre amb explicació de vot i EU votà en contra, exigint, a més, la paritat en els consellers.


Els partits polítics també han acordat per unanimitat que no es cobre cap indemnització per assistir a les Juntes Generals als Consells d'administració, donada la greu crisi actual.


Pel que fa a la moció de les victimes del metro, va ser rebutjada ambe les vots de l'equip de govern i va rebre el suport del BLOC, PSOE, EU i Grup de No Adscrits. La moció presentada pel PSOE es va acordar deixar-la per al pròxim plenari.


Salut