dimecres, 26 d’agost del 2009

Comença un nou curs polític

Després d'uns dies de vacances i d'abandonar, momentàniament el meu blog, l'estiu s'acaba i comença, de nou, el curs polític. Com haureu comprovat, la ciutat de Catarroja està immersa de ple en el Pla del govern centra;l amb les reformes de voreres, de la plaça de la regió i amb els passos a nivell elevats que tant hem reclamat des del Bloc.
En este mes d'agost, a més, hem tingut una bona notícia. Sembla que el govern espanyol i Adif han pres bona nota de les nombroses reclamacions sobre l'accessibilitat de l'estació de Catarroja i finalment han licitat les obres d'adequació, això és almenys la informació que hem pogut llegir a la següent notícia.


http://www.veintepies.com/secciones/logistica_more.php?id=51341_0_11_0_M

Per davant ens queda molta feina, especialment veure com evoluciona temes que ens havíem deixat pendents com l'empresa pública municipal amb la polèmica de la seua nova gerent, nòvia d'un regidor del PP. Sens dubte, personal de confiança és, no? Almenys de moment. El més fort és que no ens hagen dit ni pruna durant les negociacions i que una vegada aprovat tot, ens ho confirmen per telèfon per acallar rumor. Poca ètica per part del PP.

Us seguirem contant més coses.

Bona tornada a tots i totes de les vacances.

1 comentari:

David ha dit...

Hola Jesús,

Benvingut de nou a la blogosfera catarrogina.

La novia del regidor i portaveu del PP a l'Ajuntament de Catarroja serà Personal de confiança segur, al menys mentre continuen eixint junts. Però i si se separen? Hauria de deixar el càrrec?
Eixa és una bona pregunta per a fer al ple.

Per cert, has vist este nou blog?:
http://unciutadaqualsevol.blogspot.com/
Te'l recomane, està molt bé