dijous, 10 de setembre del 2009

El BLOC exigeix un pla municipal per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans

El Bloc de Catarroja ha demanat a l'actual equip de govern que explique públicament si existeix un pla municipal per a eixir de la crisi econòmica i per a millorar, en tot el possible, la qualitat de vida dels veïns de Catarroja.
El Bloc ha proposat l'elaboració urgent d'una fulla de ruta i d'un pla d'actuació que passe per la reducció de despeses innecessàries, com ara l'autobombo publicitari als mitjans de comunicació i les extraordinàries despeses en càrrecs de confiança. L'equip de govern ha de garantir les necessitats urgents dels ciutadans per al que queda d'any i per a l'any 2010, per tant cal augmentar les partides d'emergències socials i les de benestar social amb la finalitat de garantir ajudes per als més necessitats.
La clau de tot, però, entenem que no està sols en ajudar a les famílies més necessitades, cal anar més enllà; s'ha de formar, assessorar els joves, crear més programes de Qualificació Professional, facilitar la inserció laboral dels aturats, crear una borsa municipal de vivenda de lloguer, etcètera. El govern del PP-UV, una vegada més, està al marge de la realitat social... I la quantitat de temps que han perdut en el Nou Mil·lenni!

1 comentari:

Basset ha dit...

Molt ben dit Jesús, a vorer si fan alguan digna cosa pel poble estos del PP, en compte de regalar tants diners dels contribuents als seus amics.