dimarts, 8 de setembre del 2009

Les festes i la gestió del PP de Catarroja

El passat 3 de setembre es va presentar el llibre de les festes majors de Catarroja, un acte que va inventar el PP quan ens eixien els diners per les orelles i que ara, amb la retallada econòmica, s'ha convertit en una mica més "frikie", això sí, sense sopar de catering però amb una extraordinària disparada i un vi d'honor amb maduixes i xocolate.
Durant la vetlada, la regidora de cultura i festes, Mª Àngels López, ens va deixar un regalet durant la seua intervenció, una extraordinària lloança a Francisco Chirivella. UV agonitza i Mª Angels López li dóna una xicoteta espenta... Quina és la finalitat de l'exalcaldessa?
L'alcalde de Catarroja ens va parlar, una vegada més, de la magnífica gestió del PP de Catarroja i de la retallada pressupostària que s'ha fet enguany en festes. Sols en festes, matisem nosaltres, perquè hauríem de preguntar-li al Sr. Chirivella quans diners es gasta l'ajuntament en educació, sanitat i Benestar social i perquè, lluny de disminuir els càrrecs de confiança de l'equip de govern, augmenten any darerre any. El polític ha de ser coherent i el Sr. Chirivella i el PP de Catarroja sols es dediquen a vendre fum. Veurem que passa ara amb la gestió del nou teatre-auditori de Catarroja (que s'inaugurarà el dia 15 de'octubre) i quans diners li costa als ciutadans la magnífica gestió de l'actual equip de govern. Abans de començar ja ens ha costat un ull de la cara (gràcies a una adjudicació injusta), quatre vegades més que el retall que s'ha fet enguany en les festes. Particularitats de la gestió del PP de Catarroja.
Salut