dimecres, 4 de novembre del 2009

El Pla del barri de Les Barraques, altre engany del PP

El Bloc de Catarroja ha demanat a l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, que especifique en què consisteix el Pla del barri de les Barraques que té l'actual equip de govern, pla per al qual es van destinar 100.000 euros en el pressupost del 2009.
El Sr. Chirivella de manera sarcàstica i irònicament ens ha respost el següent: "És una actuació integral que persegueix la rehabilitació econòmica i social del barri. Ja s'han iniciat els tràmits per a la redacció del projecte...". Açò amb paraules clares es diu prendre el pèl als catarrogins i mentir descaradament. El PP en els darrers anys sols s'ha dedicat a refer algunes voreres i a vendre fum i més fum, mentrestant l'activitat comercial i social del barri és inexistent. Què s'ha fet amb eixos 100.000 euros del pressupost? Tots eixos diners per a iniciar els tràmits de la redacció del projecte? Temps al temps.

1 comentari:

David ha dit...

És una vergonya la situació del barri de les Barraques i en general de tots els barris del Sud de Catarroja, que per cert són els que formen el centre històric del poble, encara que hui en dia, el centre s'ha desplaçat cap al Nord degut al creixement del poble en eixa direcció.

No deuria d'oblidar-se el senyor Chirivella d'estos barris que es troben molt degradats. Hauria de fer una actuació més decidida per tal de fer reviscolar la part més antiga del poble.

El Bloc podria fer propostes clares i concretes per a marcar-li una fulla de ruta al senyor alcalde donant-li idees sobre com podria millorar estos barris, ja que sembla que els del PP no tenen cap idea sobre com millorar la situació d'estos barris i es limiten a fer propaganda dibuent que fan molt però sense fer res en realitat.
Els que vivim a estos barris vos ho agrairiem.