dilluns, 21 de desembre del 2009

Contestació regidora barri de les Barraques a les exigències del BLOC de Catarroja

Estimada regidora de barri,
Hem pogut assabentar-se que tot i tenir un centre escolar nou al barri, els xiquets i les xiquetes, no tenen, a hores d’ara, les necessitats bàsiques que haurien de tindre, entre elles la calefacció. Com a regidora del barri, espere que tinga en compte este fet i es prenguen les mesures oportunes el més prompte possible. Així mateix, voldria transmetre-li la necessitat de reformar la plaça del Port de Catarroja, així com el fet de millorar la il·luminacioó dels voltants de l’estació de Renfe, en concret la zona de l’aparcament. Una zona que sense il·luminació es converteix en una miqueta perillosa.
Esperant rebre una resposta per la seua part
Estimat Jesús,
En relació a la seua instància referent a què el Col·legi Joan XXIII no té calefacció, vull informar-te que l’empresa Cegas tenia la llicència des de més d’un mes, i des del departament d’urbanisme se’ls cridava tots els dies per orde de la Regidora d’Educació, i ella mateixa va telefonar a la direcció de Cegas i l’endemà van anar i van connectar la calefacció; quan va passar la inspecció per a donar d’alta va detectar que hi havia una fuga i l’empresa constructora està treballant per a reparar eixa fuga. Este matí la regidora ha parlat amb l’empresa i li han comentat que segurament esta vesprada ja la tindran, és el que m’han informat.
Quant a la Plaça del Port està previst per al 2010 remodelar-la, i quant a la il·luminació de la contornada de la Renfe sobretot la zona dels aparcaments, li correspon a Renfe de totes maneres ho sol·licitarem per escrit a Renfe perquè ho esmenen.
Li agraïsc la seua col·laboració i li desitge que passe unes Bones Festes, quede a la seua completa disposició.
Atentament
Elisa Rosaleñ, Regidora del Barri1

2 comentaris:

Samaruc ha dit...

ai, eliseta és total!
la regidora del barri1. barri1!

podrien fer un aparcament a la plaça del port, ja posats.

i la història de la calefacció del joan xxiii és digna d'un país africà!

bones festes, jesuset!

David ha dit...

Hola Jesús,

Jo diria que esta vegada la regidora del PP ha contestat prou bé a les teues preguntes, no?

A més a més, molt educada, al final s'ha acomiadat desitjant-te bon nadal i tot.

Quan ho fan bé també n'hi ha que reconèixer-lo.