divendres, 18 de desembre del 2009

El Bloc demana a l'empresa pública i a l'ajuntament més eficiència

El Bloc de Catarroja ha demanat a l'Ajuntament de Catarroja i a l'empresa pública de serveis Municipal (ESERCA) que es coordinen millor a l'hora de perservar, millorar i substituir el mobiliari urbà que es troba en mal estat.
El Bloc ha recordat a Francisco Chirivella que existeixen fanals, bol·lards, així com parcs i jardins en pèssim estat des de fa anys, fins i tot en zones pròximes a centres escolars on juguen xiquets i xiquetes. Així, per exemple, hi ha parcs que s'han inaugurat recentment, com ara el parc 8 de març, sense que funcionen els fanals o amb grafitis a les parets que no s'han esborrat. Des del Bloc hem volgut recordar a l'alcalde de Catarroja que és responsabilitat de l'Ajuntament garantir la reposició de l'enllumenat, dels bol·lars, de les papereres, etc., una feina que no s'està fent amb eficàcia ni amb eficiència. Una de les finalitats de l'empresa pública ha de ser aquesta però després de mig any de funcionament no hem vist cap tipus de millora.
El Bloc vol anunciar que seguirà la seua campanya de queixes i enviarà missatges als regidors de barri perquè solucionen els problemes dels ciutadans. No pararem fins que es solucionen els problemes que tenim dia a dia. De moment esta setmana hem enviat dos misives al regidors encarregats del barri de les Barraques i de l'Institut.