dijous, 3 de desembre del 2009

EL BLOC ACONSEGUEIX QUE LES CORTS DEMANEN EL SOTERRAMENT DE LES VIES ENTRE SILLA I VALÈNCIA

El Bloc de Catarroja ha aconseguit que el soterrament de les vies de tren al seu pas per Catarroja arribe a Madrid.

Les Corts Valencianes han aprovat este matí en la comissió d’Obres Públiques, per unanimitat, la proposta feta pel diputat del BLOC, Enric Morera, de soterrar les vies del ferrocarril des de Silla fins València. Els valencianistes presentaren el passat estiu esta proposta i després de tractar el tema i acceptar una esmena de modificació del grup popular, que no modifica l’esperit de la proposta dels nacionalistes, s’ha aprovat per unanimitat.
Segons ha destacat Morera, “ara la responsabilitat està en Madrid i ara és quan el Ministeri de Foment ha de demostrar si els problemes d’infraestructures, el benestar i la seguretat dels valencians els interessa o no. Per la nostra part, estem satisfets que les propostes que fem des del Grup Compromís siguen tractades i siguen aprovades amb consens i debat, perquè d’això es tracta”. L’acord pres este matí en les Corts té dos punts:
1. Les Corts insten al Consell a què sol·licite, una vegada més, al Ministeri de Foment el soterrament de les vies fèrries d’ADIF entre les localitats de Silla i València; en compliment de la resolució 56/VII de les Corts.
2. Les Corts acorden que el Consell insten al Ministeri de Foment a la construcció de noves estacions o baixadors en aquells poblacions o nuclis que no tenen en este moment i que siga tècnicament viable.

2 comentaris:

Lluís ha dit...

Enhorabona Jesús. Ara, tal vegada,(a més de felicitar el Nadal), estaria bé fer un paperet per a les bústies dels catarrogins informant que aquesta moció ha eixit del bloc. Si no, ja veig a Chirivella apropiant-se-la, i venent-la com un èxit del PP.

David ha dit...

Enhorabona Jesús, un éxit més del Bloc de Catarroja que beneficia a tots els veïns i les veïnes del poble de Catarroja i els pobles per on passen les vies del tren (Silla, Massanassa, Alfafar, etc.)

Espere que els ciutadans i ciutadanes sàpiguen sàpiguen valorar-ho i voten al Bloc les pròximes eleccions.

Ànim i endavant!