dimecres, 2 de desembre del 2009

Plenari ordinari del mes de novembre

Este dijous a les 8 de la vesprada es celebrarà el plenari ordinari del mes de novembre. En principi sembla que pot ser tranquil encara que hi ha una bateria de mocions, sense consensuar, que han presentat els diversos grups polítics, especialment amb motiu del dia Intercional contra la violència de gènere i de suport i reconeixement al poeta oriolà Miguel Hernández. Abans de discutir les mocions s'haurà d'aprovar l'inventari de béns de 2008, així com un conveni de col·laboració amb una entitat bancària per a la concessió de microcrèdits.
Sens dubte, els grups de l'oposició estem pendents del ple dels pressupostos per veure quina va a ser la línia a seguir de l'actual equip de govern. El Bloc de moment ja està preparant tota una bateria d'esmenes i alternatives als pressupostos del 2010, uns pressupostos que han de garantir els serveis socials, invertir en qualitat de vida per als catarrogins i deixar, d'una vegada per totes, el malbaratament dels diners públics i l'augment sense control dels càrrecs de confiança o càrrecs a dit del PP i UV.

3 comentaris:

David ha dit...

Ànim Jesús, cal estar molt atent amb esta gentola del PP que no paren de fer trampes per afavorir amics i familiars, com donar-li la gerència de l'empresa pública que s'encarregarà de fer totes les gestions de l'Ajuntament a la dona d'un regidor del PP.

Teniu molt feina per davant si voleu fiscalitzar totes les accions d'estos poca-vergonya del PP

nestor ha dit...

Jesús, sobre la moció de l'escola de teatre que vas presentar a l'ultim plenari municipal (eixa que l'alcalde et va "convidar" a retirar, l'escola de teatre començarà a funcionar en gener. Ho se per que m'ha cridat l'ajuntament, ja que he sigut alumne durant molts anys

Jesús Monzó ha dit...

Hola Nestor i David,

ja sabeu que il3lusió no ens falta, el que ens falten són mitjans de comunicació per a difondre la nostra feina. Pel que fa a l'escola de teatre, m'alegre almenys que haja servit perquè l'actual equip de govern menejara una mica el "cul del seient". tenen diners per a les coses que volen i això es demostra un any darrere d'un altre.

Gràcies per escriure els vostres comentaris