dijous, 21 de gener del 2010

Aquesta és la imatge que volem de Catarroja?


El Bloc de Catarroja vol denunciar la deixadesa i la falta d'eficiència de l'actual equip de govern encapçalat per Soledad Ramón.
Ens hem esperat un mes abans de dir públicament que esta no és la Catarroja que volem. Per a què volem l'empresa pública municipal? No ens havien dit que amb l'empresa pública estes coses es solucionarien més ràpidament. Doncs, sembla que no. Per què ens hem d'esperar a que l'assegurança dels vehicles paguen els desperfectes? No podem reparar els desperfectes i després cobrar de l'assegurança?
Us reproduïm íntegrament la contestació del regidor de barri:
Estimat Jesús:
En relació a la teua instància referent a què la rotonda d’entrada al nostre poble des de la pista de Silla zona Toll, està destrossada com a conseqüència d’un accident, el departament gestor m’ha enviat l’informe següent:
Des de l’Empresa Pública es va procedir als treballs de neteja i jardineria per a l’adequació de la rotonda dos dies després de l’accident, a l’espera que l’ajuntament tramitara amb l’assegurança del vehicle accidentat, Allianz Segurs la reparació del monòlit. Des de l’ajuntament s’està tramitant l’aprovació de la proposta econòmica amb l’assegurança.
S’anuncien a continuació les dates:
10-12-09: Visita del pèrit de la companyia asseguradora per a redactar informe pertinent.
17-12-09: S’envia al pèrit de la companyia asseguradora una oferta econòmica de la reparació dels danys. La companyia té 12 dies per a confirmar l’aprovació del pressupost.
05-01-10: Prescrit el termini de resposta de la companyia, i davant de la falta de resposta per part de la companyia asseguradora, s’anomena al pèrit perquè informe de la situació, i este assegura no haver rebut el pressupost pel que el mateix dia l’ajuntament torna a enviar el mateix, esta vegada per fax.
A data 20-01-10, s’emet comunicat des de l’ajuntament a la companyia d’assegurances en què s’informa la mateixa que donat el temps transcorregut s’entén que ha donat la conformitat al pressupost i que per tant se’n va a procedir als treballs de reconstrucció. Finalitzats els treballs es remetrà el cost dels mateixos perquè es remeta l’import corresponents.
A data 20-01-10 la companyia ha assegurat via telefònica que el pressupost està aprovat. De totes maneres, se li ha demanat per escrit la dita aprovació.
T’agraïsc la teua col·laboració i quede a la teua completa disposició.
Atentament: