dimarts, 19 de gener del 2010

El Bloc de Catarroja trasllada noves queixes als regidors de barri

El regidor del Bloc de Catarroja continua traslladant les queixes que els veïns i veïnes de Catarroja ens comenten sobre els problemes i les deficiències del nostre poble. En el dia de hui, hem enviat una misiva al regidor encarregat del barri del Xarco. us reproduïm el contingut del missatge que li hem enviat, així mateix en el moment en què conteste, publicarem quina ha estat la contestació que ens ha donat.

Estimat regidor de barri,

En les darreres setmanes hem observat com al barri del Xarco hi ha una sèrie de deficiències que voldríem que tinguera en compte en la seua gestió.

L'entrada de la rotonda de Catarroja des de la Pista de Silla, situada al seu barri, està destrossada des de fa diverses setmanes com a conseqüència d'un accident de trànsit. Com vosté entendrà, la imatge que es dóna de la nostra ciutat és lamentable.

També hem detectat que les bandes d'insonorització del pont, estan, en la seua majoria, trencades i fetes malbé. Entenem que el pont necessita un canvi d'imatge i un millor manteniment.

També hem observat la inexistència de fanals, a la ronda nord, just enfront de col·legi Bertomeu Llorens. Aquest fanal porta mesos i mesos sense repondre's, el que denota una falta de responsabilitat per part de l'empresa encarregada del manteniment de l'enllumenat públic.

Espere que tinga en compte estes reclamacions.

Molt atentament

Jesús Monzó
Veí de Catarroja i portavaeu del Bloc