dimarts, 12 de gener del 2010

Soledad Ramón, nova alcaldessa de Catarroja


L'actual número 3 de les llistes del PP, Soledad Ramon, s'ha convertit en la nova alcaldessa de la ciutat de Catarroja. Ramon ha sigut elegida amb els vots del PP i UV. El Bloc, donades les circumstàncies, va renunciar a la seua candidatura, el mateix van fer PSOE, EU i UV. Us reproduïm íntegrament el discurs que vam elaborar per a l'ocasió. Com podeu observar, no hem perdut ni un minut per a reivindicar a la nova alcaldessa millores en infraestructures, el nostre rebuig al macroprojecte del Nou mil·lenni, així com més diàleg i participació amb la resta de forces polítiques.



Com a portaveu del Bloc de Catarroja i en nom del meu col·lectiu, vull que les meues primeres paraules en dia de hui, 12 de gener de 2010, siguen per donar l’enhorabona a la nova alcaldessa de Catarroja Soledad Ramón.

Ser alcalde o alcaldessa de Catarroja és un honor que poques persones tenen l’oportunitat d’aconseguir però al mateix temps és una enorme responsabilitat que haurà d’assumir, almenys, fins les pròximes eleccions municipals, en maig de 2011. Per davant, senyora alcaldessa, té un any i mig on haurà d’afrontar molts reptes, demostrar el seu talant democràtic i actuar amb consens i diàleg amb la resta de forces polítiques.

Des del Bloc de Catarroja hem treballat i continuarem treballant per fer de Catarroja un poble on els seus ciutadans tinguen la societat del benestar que es mereixen, especialment amb serveis sanitaris i educatius dignes. A les seues mans està millorar la imatge del nostre poble, els parcs, els jardins, així com dotar a Catarroja de millors infraestructures socials, culturals i esportives. De vosté també depén que la resta de partits de Catarroja, elegits democràticament, tingam, d’una vegada per totes, un espai al nostre ajuntament on poder rebre els ciutadans i treballar les propostes que presentem als plenaris o a les diferents comissions informatives.

Hem Lluitat i continuarem lluitant per a evitar que la nostra ciutat es convertisca en ciutat dormitori. Des del Bloc apostem i seguirem apostant per un desenvolupament sostenible i una expansió urbanística controlada, amb sentit comú, molt allunyada de macroprojectes insostenibles com el del Nou Mil·lenni que han defensat amb tanta vehemència.

El Bloc de Catarroja continuarà amb la seua política d’oposició constructiva amb arguments i propostes. Així mateix ens tindran al seu costat en tots aquells projectes que beneficien la nostra ciutat i que tinguen un clar tarannà social i progressista.

Molt bona vesprada

2 comentaris:

nestor ha dit...

almenys el nou mil·lenni va estàr present...
la pena es que des de la meva situació, fora de la sala de plenaris, ja que no quedaven seients, no vaig poder veure la cara que feia la Ramona!

Jesús Monzó ha dit...

Així és Nèstor, almenys un tema important com el nou mil·lenni va eixir. Soledad Ramon ha de saber que nosaltres no ens oblidem d'un aspecte tan important per al futur del nostre poble.

Una abraçada