dijous, 11 de març del 2010

Dilluns Ple extraordinari

Este dilluns dia 15 de març a les 8,30 hores del matí es celebrarà un ple extraordinari. L'alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, lluny de canviar la dinàmica i l'estil de l'anterior primer edil municipal, Francisco Chirivella, decideix convocar un ple extraordinari, on s'aprovarà provisionalment el PGOU, ben matí perquè la gent del poble no hi puga assistir i preguntar sobre el futur del nostre municipi.
El Bloc de Catarroja anuncia que votarà en contra d'un Pla General d' Ordenació Urbana (PGOU) que dóna cobertura a la barbàrie urbanística del Nou Mil·lenni, a més a més, el temps ens ha donat la raó; allò que ha denunciat el Bloc de Catarroja sobre la necessitat d'un solar escolar en l'actual casc urbà per al IES número 2, ha provocat que la conselleria d'educació emetera un informe desfavorable que el PP ha tingut que subsanar a corre cuita. El PP per a salvar este informe ha decidit fer el nou institut al costat de l'actual cementeri, llevant 7.000 metres de zona verda... Açò al meu poble es diu previsió, no us sembla???
El PP i UV han estat més pendents de garantir l'escola privada i concertada que fer la feina que haurien de fer. El Bloc seguirà lluitant i essent la mosca "collonuda" que tant es molesta.