dimecres, 17 de febrer del 2010

El Bloc de Catarroja acusa a Soledad Ramon de mentir a la població

El Bloc de Catarroja davant el pamflet publicat pel PP vol dir el següent:
El PP de Catarroja i l'alcaldessa, Soledad Ramon, menteixen a la població en afirmar que el govern del PP ha exigit la instal·lació d'un ascensor en l'estació del tren.
El Bloc ha estat l'únic partit de Catarroja que ha presentat mocions per exigir, no sols la instal·lació d'un ascensor sinó també el soterrament de les vies des de Silla fins a València.
El Bloc també ha fet possible que la mateixa moció que es presentà al plenari de l'ajuntament es convertira en Proposició no de llei que es presentà a les Corts Valencianes. La proposició fou defensada per Enric Morera en nom del Bloc i en representació del grup parlamentari de Compromís. Tots els grups parlamentaris van donar suport a la iniciativa, tant al ple municipal com a les Corts Valencianes.
El Bloc, per tant, és l´únic partit que ha traslladat aquesta reivindicació al plenari de l'ajuntament de Catarroja i a les Corts Valencianes, i no el PP com es diu al Pamflet. La sra. Soledad, per tant, en el mes que duu d'alcaldessa sols s'ha dedicat a posar-se un sou més que digne i a dir mentides a la societat catarrogina.
Exigim al PP que demostre les iniciatives que ha pres al llarg dels darrers anys. Nosaltres sí que ho podem demostrar; mocions, proposicions no de llei, queixes al Síndic de Greuges, al Defensor del ciutadà, recollides de signatures...
La veritat sempre per davant, Sra Soledad Ramon.

1 comentari:

Basset ha dit...

Els dirigents del PP, com no fan res de profit, tenen que dedicar-se a mentir a la poblacio, apropiant-se de les iniciatives dels altres per a poder aparentar que fan alguna cosa positiva per Catarroja, abanda d'omplir-se les butxaques a costa dels diners dels contribuents.
Tenen molta cara i molt poca vergonya.