dissabte, 20 de març del 2010

El Bloc de Catarroja inaugura una nova seu al centre de Catarroja

El Bloc de Catarroja va inaugurar en el dia d'ahir la seua nova seu, situada a la Plaça Major, 14 baix, en un lloc centric de la nostra ciutat. A la inauguració hi va assistir el secretari general del Bloc i diputat a les Corts Valencianes, Enric Morera, així com nombrosos amics i simpatitzants del Bloc i de la Coalició Compromís.
Després dels parlaments de Morera i de qui us escriu en aquest blog, varen fer una degustació de la paella valenciana. Sens subte, tot i que la nit amenaçava pluja i era una miqueta fresqueta, la vetlada fou magnífica, vàrem tenir l'oportunitat d'intercanviar impressions sobre l'actualitat municipal amb membres d'entitats i Plataformes del poble que hi van estar presents. A tos els que hi vareu estar i als que, tot i no estar, ens han desitjat tota la sort del món, moltes gràcies.

El Bloc afronta el futur amb més força que mai. Estem il·lusionats i preparats per a ser la força decisiva en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques. Estem convençuts que el treball que estem fent per Catarroja des de l'any 1995, any en què ens presentàrem per primera vegada a les eleccions municipals amb les sigles de la Unitat del Poble Valencià (UPV), ens donarà els fruits que tots i totes les militants d'aquest partit esperem.


Visca el Bloc, Visca Catarroja, visca el País Valencià.