dissabte, 20 de març del 2010

El Bloc exigeix explicacions a la regidoria de la dona

El Bloc de Catarroja ha exigit a la regidora de la dona, Elisa Rosaleñ, i a l'alcaldessa de la ciutat, Soledad Ramón, que donen explicacions sobre la censura que van partir dues de les guardonades del premi de contes, conta'm dona, certamen que organitza la regidoria de la dona i que enguany complia el seu desé aniversari.

Des del Bloc entenem que les casualitats no existeixen. Enguany una de les guanyadores és membre de Salvem Catarroja, Plataforma que està lluitant des de fa anys contra el macroprojecte urbanístic del PAI del Nou Mil·lenni. Aquesta vegada, sembla, que no convenia deixar parlar a les tres guanyadores com s'han fet altres anys. Ja sabeu quina és la dinàmica de la dreta d'aquest país. Si no m'agrada una cosa, doncs, censura o no deixe parlar. Sens dubte una postura poc democràtica que el Bloc de Catarroja condemna i condemnarà sempre. El Bloc ha exigit a l'equip de govern transparència en la gestió i exigirem que es depuren tot tipus de responsabilitats`.


Enhorabona a totes les dones de Catarroja per la seua lluita, dia darrere dia, i, especialment a les premiades d'aquesta edició del Conta'm dona.