dijous, 6 de maig del 2010

El Bloc de Catarroja reclama les trobades d'escoles en valencià

El Bloc de Catarroja i el PSPV han presentat una moció conjunta per a reclamar a l'actual equip de govern que Catarroja organitze per al 2011 les trobades d'escoles en valencià. La proposta exigeix, a més a més, un compromís per part de l'equip de govern amb les trobades que anualment es fan en un municipi de l'Horta Sud, en aquest any Massanassa i l'any passat a Alcàsser, dos pobles governats pel PP.
El Bloc ha recordat a l'alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, i exregidora d'educació, que el nostre municipi és l'únic que falta per organitzar aquesta festa de les escoles en valencià, un compromís amb la nostra llengua i la nostra cultura que el PP i UV de Catarroja no volen assumir. La moció passarà aquesta mateixa vesprada pel ple ordinari que es celebrarà a les 20, 30 hores.
El Bloc de Catarroja també té preparades una sèrie de preguntes i precs per a l'equip de govern; entre d'altres coses volem saber que farà l'ajuntament amb l'empresa Sufi si finalmente ix implicada en la trama gürtel, així mateix exigirem que ens expliquen l'oferta educativa de Catarroja per al 2011 amb el programa experimental plurilingüe), així com les nombroses reivindicacions sobre neteja viària, enllumenat, infraestructures viàries, etc.