dijous, 6 de maig del 2010

El Bloc continua fent una oposició dura i seriosa

El Bloc de Catarroja continua fent una oposició dura i seriosa. En el plenari ordinari del mes d'abril, que es va celebrar ahir a les 20,30 hores, el Bloc tornà a treure al plenari una sèrie de qüestions que van incomodar i molt a l'actual equip de govern; qüestions de neteja viària, manteniment d'infraestructures, escolarització o falta de criteri protocol·lari.
Una vegada més el PP i UV han demostrat quina és la postura de l'actual equip de govern respecte de la nostra llengua, els partits que diuen defensar la nostra identitat són els que d'una manera alarmant estan constantment posant entrebancs, o simplement ni es pronuncien (com és el cas d'UV). No hi ha dubte, estem davant la dreta més espanyolista de les dretes... Si Massanassa, si Alcàsser i altres pobles governats pel PP han participat de les festes de les escoles en valencià, perquè Catarroja no? Doncs, el PP i UV ahir van votar en contra de la urgència d'aquesta moció que exigia això; Compromís econòmic i organitzar les trobades del 2011. La resta de partits de l'oposició hem fet la nostra feina, reclamar una cosa de justícia.
El Bloc es compromet a organitzar-les en la pròxima legislatura que de segur tindrem responsabilitats de govern.

1 comentari:

desde catarroja a .... ha dit...

Estic a favor del resultat de la votació.
Crec que tots sabem de que està composta Escola Valenciana i tot el seu sèquit de les trobades en "Valencià".
També hem pogut comprovar del patró que està fet l'alcalde de Massanassa, que primer va de Valencianiste en el Trobem-mos en la seua localitat i poc després de acceptar les trobades va diguent que no està a favor de elles...
Va che, açò de de va ? el PP està venut a l'AVL i a Escola Valenciana, la única exempció és el PP de Catarroja, que com deuria de haver fet el señor alcalde de Massanassa i el seu corresponent a Alcàsser, han denegat les Trobades.

A catarroja NO volem trobades, al igual que en Massanassa tampoc ne volien...

Molt ben fet per la alcaldessa del PP i per UV.

Espere que en la pròxima legislatura les votacions per a les trobades resulten igual que les de este any, perque sinò fora aixina, seríem un poble més que ha sucumbit als poderosos polítics linguistics catalans.
No a les trobades, no en els diners de tot el poble !