dijous, 20 de maig del 2010

El PP diu No a les Trobades d'escoles en valencià

La comissió informativa celebrada este matí ha servit per confirmar una sospita que ja ens imaginàvem, l'actual equip de govern ha votat en contra de la moció presentada pel Bloc i PSPV sobre les trobades d'escoles en valencià. Una vegada més el PP de Catarroja es posiciona en contra d'una de les nostres senyes d'identitat com a poble; la llengua. El PP no sols no es conforma en votar en contra d'unes trobades sinó que es nega a convocar la plaça de tècnic lingüístic que des del mes de novembre es troba vacant. El Bloc considera que el protocol signat en defensa del valencià amb L'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVLL) per l'actual alcaldessa, Soledad Ramon, ha quedat en paper mullat. L'actual alcaldessa està paralitzant el funcionament del nostre ajuntament d'una manera alarmant, el Bloc de Catarroja no es quedarà amb les mans creuades i ho denunciarem ho faça falta.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Me pareix molt correcta l'actitut del govern de Catarroja, i encara que no soc ni d'UV ni molt menys del PP, i tampoc de Catarroja, sino de Massanassa.
En primer lloc, com a ciutadà crec que en temps de crisi ningún ajuntament deuria de fer estos gastos prou grans, en el cas d'Albal foren més de 10 millons de pessetes en el 2008, i en Massanassa diuen que vora 4 millons de pessetes, ¿en la que està caiguent i encara se poden gastar els ajuntaments diners en catalanisar a chiquets?
Per atra part com a valencianiste que sóc, és a dir, que defenc a Valéncia, entesa com a nacionalitat històrica que és el Regne de Valéncia, no estic d'acord en estes "Trobades", perque en eixos actes no se defen el valencià, no mos enganyem, (bé, vosatros els del BLOC ya sabem que sabeu lo que és, per això aneu) lo que se defen és la llengua catalana, canviant quatre parauletes i ya li diuen valencià, si però valencià de Canal9, del de "nosaltres, aleshores, gairebé, catifa, sortir i veure", eixe valencià no és ni ha sigut mai el del poble.
Ademés de que en les "Trobades" s'adoctrina als chiquets en el catalanisme més ràncit (quatribarrades, música d'Al Tall i Raimon etc)
Jesús, com crec que eres una persona que respecta i segur que està encantat de parlar en mi, espere que admitixques este mensàge en el teu blog. Dic que eres una persona que respecta perque ho se per mig de germans meus del GAV del institut de Picanya.
Vos adjunte forers un video on podreu vore al president d'Escola Valenciana, els organisadors de les Trobades diguent "visca els països catalans", a vore si va a ser això lo que defen el BLOC... (ni tan sols sap conjugar el verb viure)
http://217.13.81.22/xip/webs/infotv/seccio.asp?idseccion=3%20#inicio

Jesús Monzó ha dit...

Estimat amic, en primer lloc dir que tot el món té llibertat absoluta de pensar el que vulga perquè visquem en democràcia. Dir-te que els estatuts del Bloc parla d'un pàrtit valencianista, progressista i d'obediència valenciana. Nosaltres, això sí, no neguem que compartim una mateixa llengua. Jo a la meua llengua li dic valencià però el fet de compartir una llenga no vol dir que es compartisca una unitat de país. Els argetins són espanyols?? Evidentment que no. Perquè diu de les despeses... no creus que cobrar 60.000 euros a l'any és un despropòsit o tindre assessors, regidors amb dedicació exclusiva. Doncs això fan el PP i UV de Catarroja, per aunes coses sí per a altres no.

Una abraçada

nestor ha dit...

estic totalment d'acord amb jesús...
amés (o ademés), una cosa es la ideologia de les trobades, i altra la de les persones que la organitzen com a ser individual.
Les trobades son actes MOLT NECESSARIS per als temps en que vivim, ja que tenim alguns partits politics i organitzacións pro-terroristes d'extrema dreta (sentandreu i les jons...)que es dediquen a malbaratar (o desfer) la nostra llengua.
Per altra part, jo encara no he vist ninguna quatribarrada, i clar que es possa música d'Al Tall i Raimon, ja que son musics que realment defenen la nostra llengua...

PD: hi han algunes coses que no entenc del teu comentari, gav_Massanassa