dimecres, 7 de juliol del 2010

En estiu i sense piscina a Catarroja

Arriba l'estiu i amb ell la calor i les ganes de banyar-se. A Catarroja no hi haq piscia on poder-ho fer, hui per hui i sembla que les coses igual no es solucionaran ràpidament. Ja sabeu que el PP de Catarroja té diners per a donar a tot el món de cara als pressupostos del 2011 però no té diners per reparar els desperfectes del poliesportiu municipal i, més en concret, de la piscina descoberta. En definitiva, la nefasta gestió de l'actual equip de govern està fent possible que un poble de 27.000 habitants no tinga una piscina pública en estiu on els seus ciutadans puguen sufocar la calor i banyar-se. Vergonyós senyors del PP i UV!!
El Bloc de Catarroja ja ho ha denunciat i ara exigeix responsabilitats polítiques davant un fet històric en la democràcia d'este poble. Ja està bé de gastar-se els diners en xorrades i de fer política de batalletes internes entre PPSOE. Els ciutadans volem solucions als nostres poblemes i volem un govern eficient i eficaç... La senyora alcaldessa sembla que està més pendent d'eixir en les fotos amb el seu nou modelet de Prêt-à-porter que de solucionar els problemes dels catarrogins i les catarrogines.
El Bloc demana, per tant, que el responsable d'esports i l'alcaldessa donen explicacions de la nefasta gestió que estan duent en la piscina municipal. Això sí, no es preocupeu que els xiquets que vulguen anar a la piscina hi podran anar. L'ajuntament posarà autobusos perquè vagen a altres pobles (quina ironia). Serà per diners...