dimecres, 28 de juliol del 2010

Resum ple ordinari i extraordinari

L'equip de govern de Catarroja (PP-UV) tombà ahir les dues mocions presentades pel Bloc en el ple ordinari. El PP va votar en contra de la moció en què es demanava la posada en marxa de l'Oficina de Promoció del Valencià (OPV) i la regidora de cultura, Mª Àngels López, no va dir ni pruna. Pel que fa a l'altra moció, presentada conjuntament amb la resta de partits de l'oposició, l'equip de govern va contraatacar amb una suposada carta signada per l'Associació de Vendedors del Mercat que va llegir un regidor del PP. Es tracta d'una carta que no té noms i cognoms i que ataca el portaveu del Bloc i del PSOE, dient que "no ens importa una merda el mercat". Nosaltres simplement hem denunciat un fet, el que diuen els informes dels tècnics municipals. Si algú ha creat polèmica és el PP i l'alcaldessa Soledad Ramon que han repartit pamflets per tot el veïnat justificant la seua nefasta gestió al voltant del pàrking municipal.



Pel que fa al ple extraordinari, el PP es va negar a que el regidor d'esports, compareguera i explicara el que ha passat en la piscina del poliesportiu. El ben cert és que sols ens han donat un dossier on no diu res de responsabilitats i que pretén justificar el desficaci polític. El Bloc de Catarroja vol que es depuren responsabilitats i volem saber qui està pagant els autobusos i les cates que s'han fet a la piscina... En definitiva, poca transparència política i damunt ens acusen d'alarmistes.

2 comentaris:

Basset ha dit...

No tenen vergonya ni la coneixen!

Com poden presentar eixe escrit fals dient que els venedors del mercat pensen que al portaveu del Bloc l'importa una merda el mercat?

Com poden tindre tanta cara dura?

Està clar que estan nerviosos perque saben que ho estan fent malament, que estan governant el poble d'una forma desastrosa i enfront tenen una oposició que està treballant de valent i està fent les coses molt bé i els està posant contra les cordes. La prove més clara és que votaren en contra de la compareixenca del regidor que tenia que explicar perquè la pisicina està tancada durant tant de temps.

Ànim Jesús continueu així, el poble de Catarroja no se mereix tindre uns polítics tan mediocres com els que ens estan governant ara, necessitem gent com tu, que treballen pel benestar dels habitants de Catarroja d'una manera eficient i rigorosa.

Ja està bé de l'autoritarisme i la ineficiència del PP.

Toni En Blanc ha dit...

Em fie completament del que dieu, Jesús, però per exemple a ma mare alguns venedors del mercat municipal, no sé amb quins interessos darrere, li han dit que eixos informes són del febrer, que eixos desperfectes en les torres es van reparar temps després, i que a més, anaven a enviar una carta al Levante-EMV dient que el que publicaren és mentira a hores d'ara. Flipant...