diumenge, 26 de setembre del 2010

El Bloc dona suport a la ILP per l'escolartització pública de 0-6 anys

El Bloc de Catrroja dóna suport públicament a la Iniciativa Legislativa Popular que ha dut a terme el Grup Compromís i anuncia que inclourà l'escolarització pública de 0 a 3 anys al programa electoral de cara a les pròximes eleccions municipals. Ja està bé de donar ajudetes, Soledad Ramón!!


Un grup de ciutadans, tots ells membres de Compromís, han registrat hui en Les Corts una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè, després d’arreplegar un mínim de 50.000 signatures, el parlament valencià aprove una llei sobre la plena escolarització de la població infantil de 0 a 3 anys i la creació d’una xarxa d’escoles infantils.
Els membres de Compromís, Joan Ribó, Consol Castillo, Maria Pilar Soriano i Juan Ponce han sigut els encarregats de presentar públicament esta ILP. L’objectiu d’esta iniciativa és que la Generalitat dote a la Conselleria d’Educació, en un termini màxim de 3 anys, de tots els mitjans oportuns per poder atendre tota la demanda efectiva d’educació infantil (0-6) anys. Segons ha afirmat Joan Ribó “amb aquesta llei que pretenem que aproven Les Corts, es completaria l’any 2013 un procés pel qual la Generalitat i les administracions locals constituirien la xarxa d’escoles infantils de titularitat pública de la Comunitat Valenciana. Aquesta xarxa hauria d’incloure la creació i el manteniment d’un mínim de trenta mil noves places, açò passa, entre altres mesures, perquè la Generalitat establisca una partida especial en el pressupost d’inversions per a construir les escoles infantils necessàries”.