dilluns, 18 d’octubre del 2010

1 milió d'euros per aconseguir la majoria absoluta

Sembla que al PP de Catarroja, igual que a ZP, no li ixen els números. Soledad Ramón necessita assegurar-se una feina per mantenir la seua família i vol continuar essent alcaldessa, no hi ha dubte. Ja ho vaig dir un dia en una reunió del meu col·lectiu; per anar en la llista d'un partit polític s'hauria de tindre feina fixa. Ja està bé de voler-se'n aprofitar de la política, açò no és un treball sinó un servei públic!
Soledad Ramón no pensa així i ha decidit donar (dels seus diners no, evidentment), regalar, xecs d'un import pròxim a 1 milió d'euros. Com a bona conservadora que és, a l'estil ZP, decideix regalar estos xecs sense cap discriminació de renda perquè tots els espanyols som iguals... Ramón pensa que el vot dels ciutadans de Catarroja té un preu i este és el milió d'euros que vol repartir entre pensionistes, vídues, universitaris.
Tot és vàlid menys crear feina, invertir els diners en millorar la sanitat, l'educació o les infraestructures. per què hem de pagar els catarrogins allò que haurien de pagar altres administracions? Per què una família amb tots els membres aturats no rep ni un euro? Per què l'edat màxima per a rebre subvencions en adopcions és de 6 mesos? per què les famílies de Catarroja amb diverses propietats i dinerets al banc han d erebre els 600 euros per xiquet nascut?




1 comentari:

Basset ha dit...

No hi ha dret!

Esta dona vol continuar cobrant un sou de 10 milions de les antigues pessetes a costa dels diners públics.

Si vol guanyar tants diners que treballe!

Ja està bé, els que es dediquen a ocupar un càrrec públic no haurien de malbaratar els recursos econòmics d'un poble per a omplir-se les butxaques.

Vayase ya Doña Soledad!

No necessitem més vampirs a l'administració pública que ens xuclen la sang, ja tenim prou amb Zapatero!