dijous, 14 d’octubre del 2010

En època de crisi, diners per a tots i totes...

L'alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, vol assegurar el seu seient de cara a les pròximes eleccions municipals. Sembla que les enquestes no han de ser massa favorables per al PP de Catarroja quan les últimes setmanes han decidit "tirar la casa per la finestra" i invertir quasi un milió d'euros en ajudetes i subvencions, sense cap discriminació. Visca Soledad Ramón, la nostra salvadora!
Soledad Ramón, vol, així, imitar les polítiques de ZP, unes polítiques dretanes que ens han abocat a uns situació financera crítica. Sembla, una vegada més, que entre el PP i el PSOE no hi ha massa diferències en matèria econòmica. Soledad Ramón i José Luis Rodríguez Zapatero, podrien agafar-se de les manetes. Tots dos ens aboquen a l'abisme i al populisme més absolut.
Com diuen per estes terres; "serà per diners", o "si vols caldo, dos tasses". Ara, diners per a les vídues, pensionistes, les famílies que tinguen nadons, per al transport universitari, etcètera. Els que vinguen darrere, ja s'apanyaran... Això sí que és governar per les persones.