dilluns, 1 de novembre del 2010

El Bloc-Compromís seguix treballant per Catarroja amb propostes

El Bloc-Compromís per Catarroja seguix treballant per la nostra ciutat. En la comissió informativa celebrada el passat divendres vam presentar una moció on s'exigeix a la Conselleria d'infraestructures millores en la senyalització dels accessos a catrroja, així com millores de manteniment de la CV-400. Una vegada més, demostrem que som una oposició constructiva i crítica amb les polítiques dretanes del PP-UV.
Jesús Monzó Cubillos, portaveu del Bloc a l’ajuntament de Catarroja presenta la següent Moció perquè siga debatida per l’ajuntament en ple

Exposició de motius:

A mesura que s’han anat realitzant noves infraestructuras viàries en la comarca, hem advertit que la ciutat de Catarroja, tot i ser partit judicial i tindre més de 27.000 habitants, no té el pes que hauria de tindre a les senyalitzacions.

De fet, la CV-33 i la CV-36, carretera que connecta Catarroja amb Torrent, no fa pràcticamente referència al nostre poble, fins que no estem ben a prop d’ell, no passa el mateix amb Albal que es troba perfectamente senyalitzat des de Torrent. El mateix passa amb la CV-400 on el nom del nostre poble s’ha obviat completamente, especialmente a la rotonda que et trobes només eixir de la V-30.

Entenem que si volem que el nostre poble siga cresquent i que siga un referente comarcal, hem d’exigir que els accessos i les senyalitzacions milloren, amb la finalitat a’afavorir el turisme i la gent que ens visita.

Per tot això, el ple de l’Ajuntament de Catarroja

Sol.licita:

1- Instar a la demarcación de carreteres de la Conselleria d’Infraestructures i Transports perquè millore la senyalització del nostre municipi en les seues principals vies d’accés, especialment amb les carreteres que ens uneix a la ciutat de València (cv-400) i amb altres pobles de la comarca, com a ara Torrent, Aldaia, Alaquàs (cv-33, cv-36).

2.- Instar, al mateix temps, una millora del manteniment de la Cv-400 en general i especialmente de les rotondes d’accés al nostre municipi en coordinació amb l’ajuntament de Catarroja.