divendres, 9 de setembre del 2011

Festes folles fetes foc

Amb el títol Falles, folles fetes foc va guanyar el premi andròmina dels octubre Amadeu Fabregat, un home que també ha passat a la història per ser un dels creadors del llistat de paraules prohibides en valencià a Canal 9 durant l'època de Joan Lerma.


Nosaltres hem volgut fer un joc de paraules amb aquest títol per a parlar de festes, d'unes festes, les catarrogines, que s'han anat diluint a mesura que l'Ajuntament de Catarroja s'ha quedat sense un euro per a gastar. L'època de Francsico Chardí amb presentacions de llibrets al parc de Paluzié amb pantalles, sopars i bona cosa d'aparat, ja és història; recorde els més de 83.000 euros que ens gastarem amb l'actuació de Melendi a la Plaça Major.


Ara toca apretar-se el cinturó, gastar menys, molt menys... amb tot, Soledad Ramón i el seu equip de govern continuen tenint un sou desmesurat i, per si faltava més burla per als ciutadans, es contracta a l'exsecretari de l'exalcaldessa d'UV, Mª Angels López, perquè amenitze les vetlades esperpèntiques, com la del passat dimecres. No entenc ni ho entendré mai com es pot cridar a totes les associacions del poble perquè es facen la foto amb l'alcaldessa i el regidor de torn, sobretot si la majoria d'associacions i col·lectius no hi han assistit a l'acte. Dignitat, senyors, dignitat!!


Bones festes!!