dissabte, 24 de setembre del 2011

Les instal·lacions esportives municipals

Primer va ser la piscina del poliesportiu municipal i un any després, quan encara noi en ens hem recuperat, ara li toca a la piscina coberta. El ben cert és que un poble com Catarroja amb 27.000 habitants haurà d'estar un temps sense piscina coberta, almenys això sembla després dels informes dels tècnics municipals.


Estem parlant d'una piscina que s'ha inaugurat dues vegades, que es va construir quan Antonio Cubillos (PSOE) era alcalde de Catarroja i que anys després va tornar a inaugurar el sr. Francisco Chirivella (PP). Com molt bé deia ahir una amiga meua, esta piscina s'ha inaugurat dues vegades, s'ha invertit bona cosa de diners i, damunt, per a més inri, s'ha conservat, previsiblement, de manera irregular per l'empresa UTE que gestina les instal·lacions esportives municipals. No obstant, no hi ha cap responsable.


Des del Bloc-Compromís exigim veure tots els informes i demanar responsabilitats. Està ben clar que si el problema és d'estructura, la solució sembla complicada i acabarem la legislatura sense piscina però si el problema també és de manteniment, què farem? Soledad Ramon sancionarà l'empresa? Esperarem que els usuaris de Catarroja tornen a tindre nous problemes per actuar? L'alcaldessa de Catarroja haurà de començar a prendre decisions alguna vegada en la vida perquè no podem continuar així...