diumenge, 23 d’octubre del 2011

L'Artesana i el certamen de bandes de música

Este diumenge hem estat amb la banda l'Artesana de Catarroja en el certamen de bandes de música. Com no podia ser d'altra manera el treball exhaustiu dels músics i el magnífic esforç que estan fent tots els components de la banda, està donant els seus fruits. En un mateix any han obtés el premi del certamen provincial de bandes i el de hui, la menció d'honor de la secció primera de certamen autonòmic. La nota més lamentable, una vegada més, l'ha donat el govern valencià i l'ajuntament de Catarroja.


El lloc elegit per a celebrar el certamen el podríem qualificar d'horrorós, capós, antiquat i amb molta olor al règim franquista (a l'entrada de l'auditori encara podem veure inscripcions franquistes). No podem entendre com aquells que s'omplin la boca dient que donen suport a les bandes de música i a la cultura dels valencians, obliguen a les bandes a fer este certamen en un lloc patètic com és el paranimf del complex educatiu de Xest; el motiu no és altre que la pasta, segons els nostres calculs uns 30.000 euros. Però si amb això no teníem prou la sra. alcaldessa ha decidit suspendre un concert de bandes comarcal previst per al dia 13 de novembre perquè ara resulta que estarà ocupat per l'empresa concessionària. El més fort és que s'avisa a les bandes tard i mal, molt a l'estil de l'actual equip de govern del PP que únicament vol les bandes per fer-se la fotografia de rigor. Lamentable sra. alcaldessa!!


Enhorabona Societat Musical l'Artesana de Catarroja!! Endavant i tos els ànims per a seguir duent el nom de Catarroja i d ela cultura valenciana pertot arreu.