dimarts, 18 d’octubre del 2011

El PP menteix els ciutadans de Catarroja

Uns mesos han hagut de transcòrrer per verificar una cosa que des del Bloc-Compromís duem temps denunciant; el PP de Catarroja ha mentit i continua mentint els ciutadans. Abans de les eleccions municipals s'aprovaren un pressupostos socials, segons el PP, des del punt de vista del Bloc-Compromís uns pressupostos oportunistes, electoralistes i compradors de vots. Mesos després ho hem pogut confirmar, el PP de Soledad Ramón ha decidit fer una modificació de crèdit i passar quasi 300.000 euros del Pla solidaritat a altres menesters, entre ells; pagar les factures de la llum del poble i dragar el Port de Catarroja.


No ens sap greu que els diners del poble es dediquen a pagar factures o dragar el Port (que falta li fa), el que ens sap molt greu és que es mentisca els ciutadans de Catarroja i es diga (abans d'eleccions, és clar) que si sobren diners del Pla Solidaritat es destinaran a serveis socials...

El Bloc-Compromís, ha estat l'única formació política que li ho ha recordat a l'alcaldessa de Catarroja. Tenim molta memòria i vosté Soledad Ramón juntament amb el seu equip de govern; molt poca vergonya!!