dijous, 26 de gener del 2012

Preguntes i contestacions ple ordinari mes de desembre de 2011


1.- Quines són les mesures de millora que pensa fer l’actual equip de govern en la carretera de les corregudes en els pròxims mesos?

2.- L’alcaldessa de Catarroja ha complit la seua paraula i ha instat a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport perquè es canvie d’ubicació els certàmens autonòmics de les bandes de música davant la queixa generalitzada dels aficionats i músics de les bandes participants, entre elles la banda l’Artesana de Catarroja? Si ho ha fet, ens podria facilitar una còpia?

3.-Quan pensa convocar la plaça d’assessora lingüística pressupostada per a l’any 2012?

4.- Pensa l’actual equip de govern reclamar al nou govern espanyol el registre de la propietat? Si és que sí, quan ho faça ens podria facilitar una còpia de la seua petició?.

5.- Al mateix temps pensa reclamar al Ministeri de Foment l’execució, d’una vegada per totes, de l’ascensor en l’estació de Catarroja?

6.- Quin és el lloc que destina actualment l’Ajuntament de Catarroja per a fer bodes civils després de la recent reestructuració de les dependències municipals?

7.- Quines actuacions ha fet l’equip de govern en la séquia del Port de Catarroja davant la presència d’enderrocs i el deteriorament de la mota, especialment a l’altura de la partida de l’alfafarenc?

8.- Què ha passat amb el projecte d’accés a Catarroja des de la Pista de Silla promés pel PP de Catarroja des de fa anys?

9.- Per què hi ha carrers on s’han eliminats bol·lards després d’instal·lar-se? Quina despesa econòmica ha suposat aquesta decisió i qui ha estat el responsable d’aquest desficaci?

10.- Ens agradaria que ens explicaren quin projecte de generació de llocs d’aparcaments tenen per al barri del Mercat, després d’haver reduït nombrosos llocs en aquesta zona en els últims anys per la reforma de carrers i voreres.

11.- Ens poden explicar en quina situació es troba el projecte de carril bici entre l’estació i el Port de Catarroja inclòs dins de l’esmentat “Pla Confiança”?

12.- Ens podrien explicar per quin motiu el rellotge de la façana principal de l’Ajuntament porta més de quatre mesos parat?


13.- Són molts els veïns del Mercat (no de la mateixa plaça, sinó de carrers adjacents) que cada dimarts i divendres veuen com molt venedors obstaculitzen els guals que paguen com qualsevol altre veí del poble. Per què la Policia no sanciona estos vehicles que són estacionats de forma incorrecta?


14.- Quin és el termini aproximat que tarda l'Ajuntament en concedir a un veí el permís per connectar el seu immoble al servei de subministrament de Gas Natural?