dissabte, 31 de març del 2012

Catarroja està en un nivell límit d'endeutament

El deute actual de l'Ajuntament de Catarroja, després de revisar totes les factures pendents de pagament als proveïdors se situa prop dels 20 milions d'euros, una xifra que demostra clarament el nivell de incompetència política i de gestió del nostre ajuntament. Des de Compromís no sols vegem alarmant el fet que el deute es puga situar per damunt del que permés la llei sinó també l'opacitat d'algunes de les factures que estan pendents de pagar. Perquè paguem més de 15.000 euros per a pagar una impremta d'Alzira la impressió dels talonaris del Pla Solidaritat? Per què hi ha rebuts del saló Internacinal sense especificar el concepte? El total de factures pendents de pagament se situa per damunt dels 3 milions d'euros, concretament 3. 279.000 euros.

És molt lamentable que se'ns passe un Pla d'Ajust sense cap reducció del sou dels càrrecs públics, dels polítics que viuen de l'erari públic, és a dir, l'Alcaldessa de Catarroja, el regidor amb dedicació exclusiva i tota la resta de persones vinculades al PP que estan contractades o que són càrrecs de confiança, entre elles el periodista de l'Ajuntament.

El Pla d'Ajust suposa una presa de pèl per als ciutadans perquè ens intenten vendre una realitat fictícia. L'ajuntament de Catarroja haurà de pagar interessos del nou prèstec i compta amb un fet més que improbable a curt termini; que la Generalitat ens pague tot el que ens deu, actualment uns 2 milions i mig d'euros. Tant si ens haguera pagat la Generalitat com la Diputació, i l'Ajuntament haguera tingut una racionalització de les despeses des de fa anys, hui en dia no hauríem de demanar aquest prèstec que haurem de pagar entre tots i totes amb l'augment d'impostos i taxes, en definitiva en la disminució del nivell de vida de tots els catarrogins i les catarrogines.