dissabte, 3 de novembre del 2012

Les dubtoses factures de Soledad Ramón i el PP de Catarroja

Soledad Ramon i el PP de Catarroja estan demostrant, dia darrere dia, la seua incapacitat política per a gestionar el nostre poble. Des de Bloc-Compromís ja hem denunciat en reiterades ocasions l'opacitat d'algunes de les factures que passen per a reconeixement de crèdit. En el darrer plenari el PP ens va passar tota una relació de factures pendents de pagament i de reconèixer. Es tracta de factures que no es van pagar amb el préstec que l'ajuntament va demanar als bancs amb el "Pla de pagament" de primeries d'any, amb el qual l'ajuntament de Catarroja es va endeutar amb més de 3 milions d'euros a un 6% d'interés. 

Mesos després l'Ajuntament de Catarroja ja no es troba al dia, i el que és més fort, continuem acumulant deute i més deute sense control (es deuen més de 600.000 euros amb factures). Tot i que l'Alcaldessa vol vendre fum amb el pla d'estalvi, apagant fanals del nostre poble i duent a la ruïna la neteja viària del municipi, Soledad Ramón continua passant factures que ens criden l'atenció; consum de llum sense gastar com la factura que vam trobar domiciliada a un carrer del barri de Les barraques (108,86 euros), compra de ciris per a processons (2.718,12 euros),  pagament a una empresa publicitària CIVA Relaciones Públicas (15.741.12 euros), factures pendents de pagamnet a Valoriza (empresa encarregada de neteja viària) valorades en 52.715,14 euros i excedides en el temps de pagament dos mesos. 

A tot açò, hem d'afegir el fet que hi haja empreses i entitats catarrogines, sense ànim de lucre, entre els deutors de l'Ajuntament. El cas més cridaner són les dues bandes de música de Catarroja. A La Unió Musical de Catarroja se li deuen 600 euros (el número de dies d'excés de pagament supera els 4 mesos, 127 dies), el mateix passa amb la Societat Musical l'Artesana (als quals se'ls deu 600 euros i duen un excés de dies de pagament que supera els dos mesos, concretament 70 dies). Esta és la política de l'actual equip de govern del PP, governar per a interessos personals, malbaratar els diners públics i pujar les taxes i els impostos de manera dràstica. Un política que ens està enfonsant com a poble i que està molt lluny de l'ideari política de Compromís.