divendres, 26 de juliol del 2013

Precs i preguntes realitzades en el ple del mes de juliol de 2013


1.- El  Port de Catarroja és un dels llocs més emblemàtics del nostre poble i de la comarca de l’Horta. No obstant això, hem pogut percebre com l’actual equip de govern està despreocupant-se totalment del seu manteniment amb una inversió pràcticament nul·la en els últims anys. Ens poden explicar quins són els projectes que l’actual equip de govern contempla per al Port?
2.- Té l’actual equip de govern alguna proposta per millorar l’aparcament en la zona del Mercat  i carrers adjacents de Catarroja.
3.- Te alguna notícia l’alcaldessa de Catarroja sobre la construcció de l’ascensor a l’Estació de Renfe? En premsa  l’alcaldessa va dir que era una prioritat per al govern espanyol, tot i que els diputats del PP a Madrid, mesos abans,  van tombar la proposta de Compromís. Quant de temps haurem d’esperar?
4.- Ha rebut l’alcaldessa de Catarroja alguna contestació de la Consellera d’Educació, Mª José Català,  sobre la possibilitat de crear un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes al nostre poble?
5.- Per quin motiu el rellotge de la façana de l’Ajuntament no funciona des de fa tres anys. Quan es va arreglar? En quin mes o any pensen posar en funcionament les fonts del poble que, a hores d’ara, estan sense funcionar, com ara la cascada del Parc de Paluzié?
6.-  L’ajuntament sols ha concedit, fins al moment, 32 xecs d’ocupació en el que duem d’any. Una xifra que posa en evidència, segons el nostre parer,  les polítiques d’ocupació de l’actual  equip de govern. En el mes de juny d’enguany, segons dades del Ministeri, tenim 400 parats més que en Juny de l’any passat i som dels pocs pobles de la comarca on la desocupació ha augmentat de maig a juny. De les 477 contractacions que s’han fet en el mes de juny a Catarroja, sols 26 han sigut indefinides i des que Soledat Ramon és alcaldessa del nostre poble hem passat de 2.908 parats als 3480 de l’actualitat. Després d’aquestes xifres, continuen pensant que estan fent bones polítiques d’ocupació?

Precs
1.- L’actual piscina del poliesportiu no està preparada perquè persones amb discapacitat puguen entrar i eixir autònomament de l’aigua sense l’ajuda de terceres persones. Preguem que l’actual equip de govern es comprometa a resoldre aquesta situació amb la UTE el més ràpidament possible