dijous, 4 de juliol del 2013

Compromís, una oposició ferma i constructiva

El treball que des de començament de lesgislatura està duent a terme el grup municipal Bloc- Compromís és molt important i pensem que, a poc a poc està calant la nostra feina i, fins i tot, algunes de les coses que hem proposat s'estan duent a terme. Des de començament de lesgislatura hem demostrat que som un col·lectiu en creixement, amb les idees ben clares i que tenim projectes per a Catarroja, una manera diferent de governar i d'enfocar la política. 

De fet, som el partit polític que més iniciatives locals ha plantejat a l'actual equip de govern del PP (des de la creació d'un banc d'aliments, un banc de  llibres, petició d'un aulari de l'EOI, un pla nou d'estavi energètic, catalogació i inventariat de les obres d'art municipal...). L'augment de la il·luminació en certs parcs i jardins, canvis de senyalitzacions, així com la rotulació dels noms de carrers, s'ha fet gràcies a la insistències del nostre grup municipal i a les denuncies constants que s'han presentat de manera oeral i per escrit. En aquests dos anys també hem aconseguit que l'alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, exigisca una millora en la senyalització del nostre poble a les principals vies d'accés CV-33, CV-36, CV-400, etc., a més a més, Ramón s'ha vist obligada a demanar per escrit al President de la Generalitat, Alberto Fabra, el deute que el govern valencià té amb l'administració local, una quantitat que a hores d'ara supera els 2,5 milions d'euros.

Sens dubtem, des de Compromís pensem que cal seguir lluitant i defensant altra manera de fer les coses, un govern responsable i uns millors gestors. Per davant ens queden dos anys per a seguir fent una oposició ferma i constructiva.