dijous, 11 de setembre del 2014

La compra de voluntats

A pocs mesos de les eleccions municipals, el PP de Catarroja ha decidit "tirar la casa per la finestra". Des d'ara i fins el mes de maig de 2015 l'objectiu ja està marcat; comprar voluntats descaradament amb els diners del poble que ells mateixos s'han encarregat d'enfonsar i empobrir. Ara toca "pan i circo", repartir menjar i diners des del despatx d'alcaldia, guanyar vots, exercir la caritat, canviar lleis (si cal) amb la finalitat de perpetuar-se en el seient del poder.

Em resulta complicat expressar, amb paraules, allò que em passa pel cap. Des de sempre m'han semblat repugnants aquelles persones que han utilitzat la política per enaltir-se, per enfortir-se a consta del més dèbil.Sembla que aquesta mena de persones han ressorgit,encara més, amb la crisi econòmica i les polítiques neoliberals imposades.

L'objectiu del PP no passa, ni ha passat mai, per fer de Catarroja un lloc emblemàtic,una ciutat justa, igualitària, amb serveis, neta i sostenible amb el medi ambient. l'objectiu del PP passa i ha passat els darrers anys per assegurar sous, per tindre contactes i crear tota una xarxa d'amiguitos del alma (projectes com el PAI del Nou Mil·lenni, concessions de serveis a empreses com ara; Valoriza, en la neteja viària, la UTE, en la gestió d'esports, contractes de lloguers irregulars de locals, com el del centre d'especialitats, etc.). Diuen que el temps  posa i deixa cadascú al seu lloc, temps al temps...