divendres, 1 d’agost del 2008

El BLOC trasllladarà les queixes del veïnat als regidors de barri

El Bloc de Catarroja es compromet, a partir del mes de setembre, a traslladar, una per una, totes les queixes, reclamacions, propostes i iniciatives dels veïns, a cada un dels sis regidors de barri en què compta la ciutat des de fa unes setmanes.

Amb esta iniciativa, esperem tindre una miqueta més de sort que amb les més d'un centenar d'instàncies que el Bloc ja porta presentades en l'Ajuntament de Catarroja (dirgides especialment a l'alcalde) des què va començar la legislatura. Instàncies, la majoria d'elles contestades, però que no han servit perquè l'actual equip de govern rectifique i millore la qualitat de vida del veïnat. El Bloc ha reclamat millores en infraestructures (asfaltatge dels carrers), en la senyalització, l'eliminació dels guals vials reductors de velocitat, hem exigit el compliment de la normativa europea en el jocs infantils, la millora de l'enllumenat públic, la reparació dels bol·lards que estan en mal estat, un carril bici que connecte el poble amb el Port, l'eliminació de barreres arquitectòniques en edificis públics així com en l'estació de Renfe...

A partir de hui, volem obrir també este blog als veïns i les veïnes de Catarroja i ens oferim a traslladar les preocupacions dels diferents barris als regidors competents, augmentant així, el llistat de queixes, reclamacions i propostes que tenim en l'actualitat.

Una abraçada i bones vacances per a tots aquells que les comenecen hui, dia 1 d'agost.