dimecres, 10 de setembre del 2008

Veïns de Catarroja porten més de tres mesos esperant el servei de "Teleassistència"

El Bloc de Catarroja ha denunciat que hi ha veïns de la ciutat esperant més de tres mesos el servei de teleassistència que gestiona el departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Catarroja i que concedeix la Diputació de València. El Bloc ha presentat un escrit exigint responsabilitats a l'actual equip de govern i podem anuncier que presentarem una reclamació davant la sindicatura de greuges perquè considerem injustificable i lamentable que persones que necessiten este tipus d'ajuda hagen d'esperar tant de temps.

Els veïns de Catarroja, una vegada més, podem constatar que entre les prioritats del PP no està ni els serveis socials ni l'educació pública, pilars fonamentals per a l'estat de benestar. Resulta increïble comprovar com no existeix cap partida pressupostària per atendre este tipus de situacions. Cal recordar que tampoc hi ha ajudes municiapals per a les persones que esperen rebre una contestació de la Conselleria per al Bonus-residència; resolució no retroactiva i que de vegades suposa esperar i pagar (els que poden, és clar) més d'un any una residència privada.

Entre les persones afectades, com ja hem dit en este mateix Blog, està Rosario, una veïna de Catarroja de 72 anys que pateix vertígens i que en els darrers dies ja ha tingut un esglai en caure un bac a sa casa. Afortunadament va poder ser atesa pel mateix fill que es trobava en aquells moments en casa de sa mare. Mentrestant, Catarroja i el seu ajuntament es gasten més de 150.000 euros en els concerts de les festes d'enguany...Tot és important però entenem que hi ha prioritats.

Salut

Salut

3 comentaris:

Més que Meló ha dit...

Hola Jesús i lectors!

Nou blog a Catarroja: www.mesquemelo.blogspot.com

Passeu-vos, no quedareu indiferents... :)

Salutacions!

Samaruc ha dit...

Ei, Jesuset!

Com van les festes? Mantin-nos informats de tot el que passe, eh?!

salut i a per feina!

Jesús Monzó ha dit...

Estimat samaruc, pots estar tranquil que us mantindré informats.

este cap de setmana a menjar anguiles, paella... potser algú s'atragante de tanta ansietat

Una abraçada ben forta