dilluns, 15 de desembre del 2008

Nou Mil·lenni s'aprova definitivament

El ple extraordinari celebrat a les 9 d'este matí ha ratificat (amb 11 vots a favor, 7 en contra i una abstenció) l'aprovació definitiva de la barbàrie urbanística del Nou Mil·lenni. Els vots del PP i UV han sigut suficients per a donar el vistiplau a un projecte que permetrà, entre d'altres coses, eixir de la crisi econòmica a Llanera, principal soci de l'empresa mixta Improva (IVVSA + Llanera).
La votació, no obstant, segons el meu parer ha tingut desagradables sorpreses. Per una banda l'absència, en un dels plenaris més importants de la història d'este poble, de dos regidores del PSOE i, per l'altra, l'abstenció del regidor no adscrit Harbi Mustafá. Afortunadament, per al PSOE i per a Harbi, no ha tocat la flauta però si haguera tocat...
Amb l'aprovació del projecte, l'agent urbanitzador disposa d'uns mesos (9 com a màxim) per a presentar el projecte d'urbanització i la reparcel·lació del sector. Podem dir que en qüestió de pocs mesos podem veure les maquinàries reparcel·lant els terrenys. Tot haurà d'estar urbanitzat en un màxim de 36 mesos.
El Bloc, una vegada més ha denunciat que es tracta d'un creixement desorbinat i al merge de la voluntat de la majoria de ciutadans del municipi. El PP juga amb la demagògia dels llocs de treball i de la millora d'infraestructures... tot paraules per intentar vendre un projecte que ni els mateixos tècnics de l'Ajuntament de Catarroja veuen clar, especialment pel trencament estructural que suposa amb l'actual PGOU.
L'alcalde Chirivella i la seua companya còmplice d'UV, que calla i que ni tan sols és capaç d'argumentar el seu vot en un plenari, han pres una decisió que no sols afectarà l'actual legislatura sinó la història del nostre municipi. I tot açò amb premeditació, nocturnitat i sense dret a rèplica (ple extraordinari perquè el poble no puga dir la seua). Els jutges tenen l'última paraula però pot ser que hi arribe massa tard... temps al temps.
Salut

3 comentaris:

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

Entrevista a Morera disponible en youtube sbre el congres:
http://www.youtube.com/watch?v=XvIX-3N3R9E

militant psoe ha dit...

T'has passat! Sembla mentida que faces certscomentaris. Dos regidores del PSOE no estaven perquè no podin estar. Una amb la seua filla a l'hospital matí i nit i l'altra en Madrid amb poroblemes personals que no ve el cas contar. Si el ple en compter de a les 9 del matí un dia qualsevol (el dia que al PP i a UV els haurà vingut bé) potser hagueren assitit. esperem que TU no tingues cap problema familiar ni personal i pugues assistir a tots els plens. Efectivament un dels plens més importants... el problema no és qu falten dos regidores del PSOE com dius sinó les hores intempestives i amb nocturnitat en què s'han fet.

està clar que vols créixer a costa del PSOE però almenys no uses arguments de dubtosa moralitat i respecta les persones. I si no ho saps doncs pregunta.

Jesús Monzó ha dit...

Estimat amic anònim del PSOE, el regidor del Bloc quan no ha pogut assistir a un ple o a una comissió, o a qualsevol acte dóna les seues explicacions públiques, no als regidors del PSOE o del PP sinó als meus votants i als ciutadans de Catarroja que mereixen el meu respecte. Lamente que les meues paraules les hages volgut agafar com un fil i, no vulgues parlar de voler créixer a consta dels altres, precisament un partit que va dir (paraules de Cubillos quan va perdre la majoria en l'ajuntament) que "per culpa de la UPV hem perdut la majoria absoluta", precisament ha estat el PSOE qui ha impedit que amb un 3% hi tinguen representació els partits polítics dels País Valencià... No parlem de moralitat, doncs, per favor.