dimecres, 10 de juny del 2009

La justícia ens torna a donar la raó. Nou Mil·lenni, No!

El Bloc de Catarroja davant del nou auto de suspensió cautelar del PAI del Nou Mil·lenni, vol manifestar la seua satisfacció per esta decisió del tribunal superior de justícia de la Comunitat Valenciana.
El Bloc exigeix a l'equip de govern municipal (PP-UV) i al govern de la Generalitat Valenciana que tiren enrrere el projecte davant la falta de garanties hídriques i de sostenibilitat del projecte. La majoria a les urnes no legitima cap partit per a fer qualsevol cosa, i més encara si estem parlant del nostre patrimoni i de recursos bàsics per a l'ésser humà com és l'aigua i el seu impacte ambiental.
Des d'ací volem donar l'enhorabona a tots els partits polítics i entitats socials que han lluitat contra este projecte i que continuen defensant el que consideren que ha de ser un creixement sostenible de la nostra ciutat. El Bloc de Catarroja torna a dir que no vol una ciutat dormitori, despersonalitzada i sense serveis, volem un creixement sostenible i amb trellat. Nou Mil·lenni, No!
Salut

1 comentari:

Valencianiste ha dit...

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009061200_18_897495__Elda-edil-Ramirez-abandona-pasa-grupo-Adscrito-tras-afiliarse-UPyD

El edil Ramírez abandona IU y pasa al grupo No Adscrito tras afiliarse a UPyD