dilluns, 31 d’agost del 2009

Resum ple extraordinari mes d'agost


Este mati, amb mitja hora de retard, ha tingut lloc el ple extraordinari del mes d'agost, previst per a les 10 del matí. L'actual equip de govern PP-UV i el Grup dels no Adscrits han aprovat l'autorització municipal per a la gestió i execució de les obres incloses en el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana. El BLOC s'ha abstés i el PSOE ha votat en contra, la regidora d'EU no ha assistit.


Nosaltres hem manifestat que considerem urgent la solució de l'aparcament a Catarroja, així com altres necessitats reals del municipi, però no compartim la manera en què s'està presentant este projecte. Hi ha moltes llacunes que no se'ns acaben d'explicar i Chirivella està excessivament nerviós.



L'alcalde de Catarroja no ens ha sabut explicar perquè vam presentar fa uns mesos un projecte que no complia els terminis d'execució que exigeix el govern valencià, a més a més, tampoc ha volgut assegurar que els terminis d'execució que s'han establert ara, 10 mesos, és a dir des de febrer a desembre de 2010, es vagen a complir, encara que ha insistit que qui executa l'obra, en tot cas, és la Generalitat i no l'Ajuntament, per tant, el govern valencià és el que ha d'analitzar el projecte i assumir qualsevol tipus de demora, si és que es produeix finalment.



L'alcalde de Catarroja també ha assegurat al Bloc que s'ha parlat amb tots els comercians de la zona i que estos estan d'acord. Més endavant es matisaran les possibles ajudes i les bonificacions que es donaran als venedors que s'hagen vist perjudicats per les obres.



A més, el PSOE ha manifestat que no acaba d'entendre el motiu pel qual el ple ha estat convocat per una quarta part dels regidors de l'equip de govern i no per l'alcalde. Coses estranyes que no ens acaben de convèncer i que ens fan estar a l'aguaït...


2 comentaris:

Basset ha dit...

Hola Jesús,

Tinc un dubte sobre l'aparcament de la plaça del mercat. Per a fer-lo caldrà tombar el mercat i tornarlo a fer?

Jesús Monzó ha dit...

No Basset, l'aparcament s'ha de fer sense tocar l'edifici. Cal tenir en compte que es tracta d'un edifici que té el seu valor arquitectònic dins del catàleg de béns de l'Ajuntament. Encara que de l'actual equip de govern es pot esperar tot.