divendres, 16 d’octubre del 2009

Francisco Camps i l'Auditori de Catarroja

Ahir va tindre lloc la inauguració del nou teatre auditori de Catarroja (TAC). El Bloc hi va estar present. Sens dubte, es tracta d'un acte institucional on els partits de l'oposició hem d'estar. No obstant això, volem manifestar el nostre rebuig més enèrgic a tot el "paripé" que es va fer en la inaguració. No entenem la politització de l'acte per part del Sr. Alfonso Rus, el discurs patètic d'un president de la Generalitat que està més pendent del seu futur polític que de governar els valencians, i la intervenció d'un alcalde cremat com el Sr. Chirivella.
El que no es va dir ahir és que el TAC nàix amb un sobrecost extraordinari, fruit del capritx del Sr. Chirivella de voler executar un projecte que no va ser el guanyador, cosa per la qual tothom, els catarrogins i catarrogines, hem hagut de pagar molts més diners dels previstos. A més a més, hem d'afegir un gran problema sobre el qual ja hem incidit altres vegades; l'auditori no disposa de pàrking i ens ha obligat a tallar el passeig de l'avinguda de la Diputació. En definitiva, problemes que s'haurien d'haver previst, tenint en compte l'alt cost ( 8 milions d'euros) que ha suposat aquest projecte.

1 comentari:

David ha dit...

No sabia que no tenia pàrking.

Com és això possible?

Fan un auditori, un edifici un poden anar centenars de persones a escoltar un concert, a una de les zones amb més problemes d'aparcament de tot el poble, i no li fan pàrking?

No m'ho puc creure, què inútils són