diumenge, 22 de novembre del 2009

Per a quan més carril bici, Sr. Chirivella?

El Bloc de Catarroja ha demanat a l'actual equip de govern (PP-UV) que explique quins estudis han realitzat per a ampliar l'actual xarxa del carril bici de Catarroja. La contestació no ens ha estranyat gens ni miqueta. Enguany l'ajuntament de Catarroja es gastarà 150.000 euros més per a l'ampliació dels sitema de prèstecs amb 5 nous emplaçaments; Florida, Plaça dels Furs, Ambulatori, Joaquim Escrivà i Piscina coberta. De l'ampliació del carril bici, res de res... Continuarem, un any més, sense poder anar d'un barri a altre en bici o sense poder anar, amb unes condicions mínines, al parc natural de l'Albufera o al Port de Catarroja.
El Sr. Chirivella no s'entera que per a fomentar la bicicleta cal fer primer els fonaments, és a dir, els carrils bici, dotar la ciutat de les infraestructures necessàries. El Bloc ja ho ha denunciat però ho continuarem fent de cara als pressupostos del 2010.

3 comentaris:

nestor ha dit...

em pareix molt be que es gasten diners en catarroda, però també estic d'acord en que es molt necessari el carril bici, mes que per dins del poble, per anar al port, per queel tunel de la pista de silla es molt perillos per a anar en bici.

David ha dit...

¿Més bicicletes!

Però no anaven a retirar-les perquè no les utilitzava ningú?

Per què no li demanes a l'equip de govern les estadístiques de l'ús de les bicicletes?

Deuen tindre un registre on poder vorer quanta gent les gasta?

Si les utilitza molt poca gent, caldria preguntar a quin sant compren més bicicletes.

Tot açò fa pudor a podrit...

A qui se les compren?

Per què no li demanes les factures a vorer qui hi ha darrere?

Unknown ha dit...

un lloc per a que se puga anar en el teu gos i no molestar a ningu?