dimecres, 17 de febrer del 2010

Preguntes formulades pel Bloc en el ple del dia 11 de febrer de 2010

Us reproduïm les preguntes que va formular el Bloc de Catarroja en aquest ple:

1- Quan pensa l’actual equip de govern reformar la plaça del Port de Catarroja? En què consistirà la reforma prevista?

2- Quines són les polítiques que s’estan aplicant al nostre municipi en matèria de formació i ocupació?

3- Per quin motiu el 50% dels fanals que hi ha al nou parc 8 de març no funcionen des del dia de la seua inauguració, ara fa més de 3 mesos?

4- Existeix terreny, actualment, per a construir l’Institut d’Educació Secundària número 2 sense tenir en compte el sector del Nou Mil·lenni?

5- Quan es té previt que comencen les obres de construcció del centre d’infantil i primària número 6? Disposa l’ajuntament ja del projecte?

6- En què consisteix el programa de suport a l’educació infantil i primària que van a dur a terme amb el Fons Estatal per a l’ocupació?

7- Per quin motiu han proposat actuacions en el Fons Estatal d’ocupació que sols donaran feina a 22 persones? Pensen que és normal que amb quasi 3 milions d’inversions es done feina a tan poca gent?

8- Amb els més d’un milió i mig d’euros de pressupost per al soterrament de contenidors. Es van a soterrar tots els contenidors del poble? Si no és així, quin serà l’ordre de preferència?

9- Es compleix rigorosamente amb la neteja dels edificis públics o sols es neteja la Plaça Major? S’ha passejat la sra. alcaldessa per darrere del centre de salut, pels centres educatius o pels parcs de Catarroja?

10- Estan tots els barris de Catarroja connectats per carril bici? Té algun estudi l’equip de govern per ampliar la xarxa actual, totalment deficient?