dimecres, 21 de juliol del 2010

L'equip de govern abandona el Mercat

El passat ple ordinari es va evidenciar un fet; l'existència d'uns informes que aconsellen la reforma urgent o l'enderrocament de les torretes del Mercat, especialment la que dóna al carrer de Favara. Des del Bloc vam tirar en cara a la Sra. Alcaldessa, Soledad Ramon, i a tot l'equip de govern el fet que estos informes s'hagen demanat després d'haver presentat el projecte a la Conselleria d'economia i d'haver-se gastat un diners en la seua elaboració i publicitat. Per a què vingué el Sr. Mario Flores a passejar-se pel Mercat si la Sra. alcaldessa ja s'havia que no es podria fer?
El PP de Catarroja, una vegada més juga amb els nostres diners i vol començar la casa per la teulada. Si els informes desaconsellen la construcció del pàrking de la Plaça del Mercat i l'actual equip de govern proposa nous projectes per al Pla d'Inversió productiva de la Generalitat, per què entre estos projectes no s'inclou la rehabilitació de les torretes? Sembla que el pàrking i la rehabilitació de les torretes no són projectes que donen massa rendibilitat política de cara a les eleccions i s'opta per altres més populistes...Per al PP de Catarroja els interessos electoralistes estan per damunt de la seguretat ciutadana.
Us passe un article publicat al Levante-EMV relacionat amb la denuncia realitzada pel Bloc
Us reproduïm íntegrament les conclusions de l'informe signat pels dos arquitectes municipals:

" De todo lo expuesto se deduce la falta de resistencia de los materiales estructurales, la falta de estabilidad de los elementos por deterioro, pudrición o ataque de xilófagos, que denuncian claramente que el edificio puede caer claramente, siendo de especial peligro el cuerpo superior, que en su caída podría arrastrar el resto de la edificación.
Debido a la situación de deterioro físico del inmueble y dado el riesgo real que existe de su colapso, con el consiguiente peligro para cualquier persona que se encuentre en su interior, procede el desalojo de sus ocupantes y la demolición o rehabilitación del mismo. "
Us adjuntem enllaços de la visita de Mario Flores a Catarroja:

2 comentaris:

Basset ha dit...

Què poc m'agrada l'ús que fas del pronom "us"...

No sonaria millor si utilitzares el "vos" que és més valencià i també és correcte?

Jesús Monzó ha dit...

Hola Basset, la utilització del vos o del pronom us, és una qüestió de matisos que la normativa deixa ben clar. La forma vos es la que s'utilitza darrere del verbs però davant dels verbs, la normativa de la nostra llengua, en l'àmbit escrit, aconsella la forma us perquè la forma vos és massa col·loqueial. Tant valenciana, segons el meu parer, és una com l'altra. Gràcies pel teu comentari